EVA от Ергенът, Торино и Пашата, Кибритя и още куп онлайн

...
EVA от Ергенът, Торино и Пашата, Кибритя и още куп онлайн
Коментари Харесай

Броим от 1 до 10 за Рождения ден на Mаll Galleria Burgas Mаll – празнуваме с Teen Boom Fest

EVA от „ Ергенът ”, Торино и Пашата, Кибритя и още куп онлайн звезди идват в Бургас за TEEN BOOM GALLERIA BURGAS на 4 юни.

Проявата ще означи 10 -тата годишнина на най-успешния търговски център в града. Който желае да се забавлява, танцува и пее – да вдигне ръка! Подготвили сме доста изненади!

Събитието, което въодушевява младите TEEN BOOM FEST 22‘ ще има ЕКСКЛУЗИВНО издание в TEEN BOOM Galleria Burgas на 4 юни, събота от 16 часа. Пространствата към комерсиалния център ще съберат на едно място най-популярните инфлуенсъри, ютубъри, влогъри, блогъри, музиканти от екрана и обществените мрежи, а вие просто елате и се забавлявайте на макс. В ролята на водещи ще видите обичаното семейство Артьом Анатолиевич – ARTi и красивицата Кристина Дончева /Kristina Doncheva/.

Запомнете нещо значимо: Входът е свободен и всички сте поканени!

Началото е оповестено за 16.00 часа. Тогава ще започват вълнуващите почитател срещи с известните инфлуенсъри – постоянно усмихнатата EVA – модел, певица, актриса и участник в най-романтичното реалити шоу, известният тиктокър, кръстен на папата – Йоан – Петър, влогърът Живко Спасов – Кибритя. Заедно с тях ще бъдат участниците от хитовия сериал Кървава луна – Денислав Димчев/ The Boxing Antelope и Ива Мандичева. И това не е всичко – тук ще бъдат още Ясмин, Лилия Аначкова, Митко Сухопътни войски, сензацията Alper Chochev, който има над 100 000 клиента в YouTube, а обособени негови епизоди са гледани 200 000 пъти.

Сред специфичните ни посетители са и латино кралете Торино и Пашата, които първо ще разписват и снимат с почитателите, а след това ще изпълнят най-големите си шлагери. В концерта ще се включат още EVA, Митко Петров – MATEO и Дени Антилопата. TEEN BOOM FEST в колаборация с Мall Galleria Burgas ще извърнат особено внимание на настоящите тематики от света на подрастващите – ще си поговорим за заплахите, които ги заобикалят – използването на алкохол, предварителната защита против опиати, експанзия и други.

Очакваме ви, с цел да се забавляваме дружно!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР